De H.O.R.M.A.T
experience

Ervaar hoe je op Jouw Unieke Manier, Jouw Eigen Geluk bepaalt

Tutorial de H.O.R.M.A.T - Experience

Nafayah Kadmairubun

Video afspelen
De H.O.R.M.A.T - Experience

Over de experience

De H.O.R.M.A.T-experience is bedoeld voor een ieder die worstelt met het vinden van de innerlijke kracht en het luisteren naar de innerlijke stem. Hoe stel je doelen die gebaseerd zijn op basis van jouw eigen gevoel. Je hebt zoveel doelen, maar hoe bereik je ze? Tijdens dit coaching-weekend stap je uit je comfortzone en ga je samen met meerdere powervrouwen en mannen nieuwe ervaringen beleven om voor de rest van je leven te herinneren. Laat je inspireren om uiteindelijk jouw unieke creatieveling te laten spreken.

Data

De H.O.R.M.A.T-Experience data:

 • 15 oktober 2022 – ⁠Waalwijk

 • 12 november 2022 ⁠- Tilburg

  Duur: ⁠

  10:00 – 16:00 uur⁠

  Investering: ⁠

  269,- incl Lunch + Materiaal

  Deelnemers: max 50⁠

 •  
de inhoud

Na de H.O.R.M.A.T-experience:

 • Ben je bewuster van jouw zijn, waardoor je èn vele ervaringen èn de manier waarop je daarmee om bent gegaan beter begrijpt.
 • Heb je makkelijke tools om aan de slag te gaan op jouw unieke manier, zodat je je voortaan niet (zoveel meer) aantrekt van wat anderen (over jou) vinden.
 • Kun je aan de slag met de belemmerende interne overtuigingen, zodat je je in de toekomst alleen nog focust op de constructieve overtuigingen. Weg met zelfsabbotage!
 • Weet je hoe de mind werkt, zodat je begrijpt waarom je toch kiest voor bepaalde handelingen & gedragingen.
 •  Heb jij ontdekt waar de stress vandaan komt, zodat je voortaan anders om kunt gaan met stress
 • Leer je manieren om creatief aan de slag te gaan met jouw doelen te stellen, zodat je heel bewust het proces doorloopt om deze te bereiken.
Life- en loopbaancoach

Laetitia Solisa

Laetitia is een creatieve life- en loopbaancoach en wilt HORMAT & Reload Yor Mind laten samenkomen. Hormat betekent groet. Door Hormat als acroniem te gebruiken wilt ze op een creatieve manier haar groet overbrengen. Volledig uit liefde en gelukkig zijn. Ze is ervan overtuigd dat het delen van liefde en het gevoel gelukkig zijn haar purpose is. Zelf houdt ze van haar creativiteit inzetten en dit komt echt tot uiting via de H.O.R.M.A.T-experience.

waarom wachten? jouw tijd is kostbaar

Neem nu deel aan de H.O.R.M.A.T-experience

Je gaat verschillende tips, tools en methodes aanleren die jou gaan helpen om:

 • Jouw innerlijke stem te ontdekken, zodat je hiernaar leert te luisteren, om hier vervolgens naar te handelen.
 • Jouw doelen scherper te krijgen, zodat je gerichte actie gaat ondernemen.
 • Jezelf uit te dagen, zodat je uit je comfortzone durft en gaat stappen.
 • Andere inzichten te krijgen, waardoor je voortaan gaat luisteren naar jouw eigen gevoel.

Leer om te luisteren naar jouw eigen gevoel, innerlijke stem en ontdek jouw daadkracht en kernkwaliteiten.

Bepaal Je Eigen Geluk en Groei!

Meld je gauw aan. Er zijn maar een beperkt aantal plekken!

Kies bij de bestelling welk product je wil, door de rest te verwijderen. Als je per abuis alles hebt verwijderd, vernieuw dan je pagina.​

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
15 Oktober 2022
  × 1
 269,00
12 November 2022
  × 1
 269,00
Subtotaal  538,00
Totaal  538,00
 • Betalen met je creditcard via Stripe.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Wat anderen zeggen over Laetitia

Sommige mensen komen op je pad met een reden. Laetitia is daar één van. Gebruikmakend van haar creatieve talent, haar rust en doortastendheid haalt zij jouw eigen kernkwaliteit naar boven, zodat jij ook vanuit jouw eigen unieke talent je leven kan vorm geven. Dit geeft zoveel energie, blijdschap en balans. Dankjewel dat jij deze gave deelt!

Carola van der Eijk

5/5

Laetitia kan goed luisteren en geeft je de ruimte die je nodig hebt. Door de juiste vragen te stellen, afgestemd op mij, kan ze goed tot de kern komen. Niet alleen haar studieachtergrond maakt haar geschikt om hetgeen te doen wat ze nu doet, maar ook haar jarenlange ervaring met vrijwilligerswerk met jongeren draagt hier enorm aan bij. En dat is duidelijk te merken! Loop jezelf op dit moment vast? Of loop je ergens tegenaan? Ik zou haar zeker van harte aanbevelen!

Anoniem

5/5

De kunst van het confronteren. Coaching heeft veel verschillende rollen. Echter, om groei te bereiken word je vroeg of laat geconfronteerd met jezelf. De spiegel die ik kreeg voorgeschoteld door Laetitia was voor mij een hele bijzondere, inspirerende en warme ervaring. Heel mooi hoe zij een van hart tot hart gesprek met je kan voeren en je vervolgens op een positieve manier kan confronteren. Laetitia, hartelijk dank voor de nieuwe inzichten.

Erno Pickee

5/5

Veelgestelde vragen

De H.O.R.M.A.T-experience is bedoeld voor een ieder die worstelt met het vinden van de innerlijke kracht en het luisteren naar de innerlijke stem. Tijdens dit event krijg je handvatten die je kunt inzetten om jouw innerlijke kracht te vinden en te gebruiken.

Jazeker! Je bent nooit te jong of oud om te leren. Iedereen die zich wil bezig houden met zelfontwikkeling, groei en onder andere mindset kan zich hiervoor inschrijven.

 

Je profiteert er je hele leven lang van, je kunt namelijk alle handvatten die voorbij komen inzetten in jouw persoonlijke ontwikkeling en dagelijks leven. De investering in groepsverband is 269,-. En vindt plaats op de hierboven aangegeven data (zaterdagen) van 10:00 – 16:00 uur. 

De investering voor de 1 op 1 H.O.R.M.A.T-Experience is 997,-.  De momenten en data stemmen we samen af. Een sessie duurt 1 à 2 uur. Er worden 5-7 sessies ingepland. 

Op dit moment wel. Het voordeel van een LIVE-event is dat je direct contact hebt met “reisgenoten”. Het is interactief en je kunt direct verbinding maken met Laetitia en de aanwezige deelnemers. Je vragen kun je direct stellen en geïnspireerd worden. Voordat je het weet ben jijzelf andere mensen aan het inspireren. 

Dit is zeker mogelijk! Er is ontzettend veel vraag naar 1 op 1 coaching en feedback toont aan dat de H.O.R.M.A.T-Experience ook 1 op 1 is ervaren als positief en een verrijking!